Lavinkväll med Mattias Tarestad

profilbild-mattias-tarestad

Hej gott folk!

Vi vill bara påminna om att nu på Onsdag den 14 December så kommer det att vara en finfin kväll här på Fjellpuls.

Mellan klockan 18:30-20:30 så är Mattias Tarestad här och föreläser om laviner. Mattias är Svelav lavininstruktör, han har jobbat som skidpatrulör åt Nuolja Offpist i Abisko. Han är prognosskribent på lavinprognoser.se och jobbar som lavinkonsulent hos Naturvårdsverket.

Mattias kommer att prata om skidåkarens roll i lavinterräng. Om vilka beslut vi måste ta: vart vi ska åka, hur vi ska åka eller om vi ska åka. Han kommer prata om fjällsäkerhet, riskhantering och hur vi bär oss åt när olyckan väl har hänt.

Som om inte detta vore nog så kommer det att finnas glögg och pepparkakor också!

Väl mött/Fjellpuls.se

 

Fjellpuls

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *